Teaterkabinettet - ALDGRiGLAND

I foråret 1968 hitter Steppeulvene med Itsi Bitsi, Martin Luther King Jr. er lige blevet skudt, og ungdomsoprøret raser verden over.
Men i den søvnige by Spodsbølle på Fyn, har fire venner i en slumstormerlejlighed fundet deres helt egen sag at kæmpe for: byens borgmester bedrager borgerne!
Snart må Sus, Evald, Ellen og Jens - samt den nyankomne Søren - stå sammen imod den kapitalistiske borgmester, og byens korrupte lokalavis, for at afdække det bedrag der er ved at koste byen dens ungdom.

 

ALDRiGLAND er en fortælling om håb og foretagsomhed. Om at kæmpe for alt det man har kært, og måske endda finde ud af, at dét ikke var hvad man troede det var.

//

Forestillingen ALDRiGLAND udspiller sig under ungdomsoprøret i 1968, og handler om en lille gruppe venner der går imod det autoritative styre i deres lille by.

Forestillingen tager udgangspunkt i den ungdomskultur der opstår i slutningen af 1960’erne, og hvordan den spejler de ungdomsbevægelser vi ser i dag, med et øget fokus på hvad det er for en verden vi egentlig gerne vil skabe.